Leírod százszor” bejegyzéshez 4ozzászólás

  1. “Rajzolni csak szabad?” Kérdezi a magyarellenes és keresztyénellenes. Hazudik. Miért nem rajzol “antiszemita” képeket? És védekezzen akkor azzal, hogy “rajzolni csak szabad?” Vagy Pápai Gábor nem akarja sértegetni az askenáziakat vagy szefárdokat? Miért: mert nem akar gonosz lenni? A keresztyéneket miért sértegeti? Vagy azért nem rajzol “antiszemita” képet, mert fél? Akkor Pap Gábor gyáva. Mert csak azzal mer gúnyolódni, akitől nem fél. Jaj, hát így könnyű hősködni. Hogy ez nem hősiesség, hanem az, ami veszéllyel jár? Nincs semmi rendben ezzel a Pap Gáborral.

    Kedvelik 1 személy

    • Kedves Péter!
      Egyrészt a idézet pontatlan, rajzolni MÉG szabad. Az állítása tipikus “szalmabáb-érvelés”, saját feltételezését cáfolja. Megnyugtathatom, amennyire az inkriminált rajz keresztény/Krisztus ellenes volt, annyira a zsidó/muszlim olvasóim számára is dühítő, ha úgy tetszik, antiszemita tud lenni egyik-másik rajzom (az arab is sémi nép). Ez például Izraelmen is felháborodást keltett: https://papaigabor.wordpress.com/2021/05/20/gameboys/

      Kedvelés

      • Hát, a kettő olyan nagy a különbség, hogy nem volt szép dolog még összehasonlítani sem a két esetet, kedves Pápai Gábor. Hogy mi lett volna súlyosságában egyenrangú vállalkozás? Hát, ha mondjuk a holokáuszttal gúnyolódik. Sok a hasonlóság ugyanis a két eset között, ha belegondolunk. Vagyis, ha lenne alázat önben beismerni az igazságot, úgy nem azt kérdőjelezné meg, hogy Pápai Gábor gyáva, hanem arra adna magyarázatot, hogy miért?

        Kedvelés

  2. Visszajelzés: Spét | apápai

Hozzászólás