Száz év magány” bejegyzéshez 22ozzászólás

    • Te mocsok! Te csinálod és a dögkútlakó elvtársaid a folyamatos magyargyűlöletből fakadó uszítást! Én mélységesen felháborodok és nem ússzátok meg a jogi és erkölcsi felelősségre vonást, viszont van egy valóban zsidógyűlölő miniatűr kisebbség, akiknek adjátok a muníciót. Veszélyes játék, de nektek nagy szükségetek van az ún. antiszemitizmusra, hogy összemossatok minden magyart a valódi nácikkal – akik jelenleg 1-2000-en ha lehetnek. Jelenleg azonban őket sehol sem látni, akik pedig játszák a nácit, mind zsidók, lásd jakab petike, vagy ambrózy áronka. A Nélkülednél majdnem sikerült az önprovokáció. Miért van bennetek zsigeri gyűlölet felénk? Nektek fáj tényleg minden, ami magyar, csak épp a gyűlölettől. Ti senkiháziak lehúztok és gyaláztok minden népet, hogy valakiknek tűnjetek, pedig ti sem vagytok többek senkinél, sőt! Elvárjátok, hogy hanyattessünk mindentől, ami zsidó és tiszteljük, közben te és liberalizmusban elhülyült és elkorcsosult elvtársaid, akik 95% sajnos “zsidók”, meg mint a homonnay gergely nevű aljadéknak is nagyon fáj a holokauszt meg imádjátok az apartheid és cionáci izraelt, de közben belerúgtok és gyűlölitek azt az országot és azt a népet, amely befogadott és próbál veletek együtt élni. A zsidók többségével – akik közé ti nem tartoztok – lehet is, de sajnos azok kussban vannak. Eljött az idő, hogy lépni kell a magyar- és kereszténygyűlölet ellen és te vagy az egyik, aki kiprovokálod ezt! Neked is köszönhető lesz, ha a kóser Vér és Becsület, azaz a Tett és Védelem mintájára létrejön a gyűlölet elleni szervezet, remélem velük együttműködve! Remélem belátják ők is, hogy egy maroknyi zsidó származású, de zsidónak és embernek is hitvány kisebbséga felelős az “antiszemitizmusért”!!!

      Kedvelés

    • Itt csak a magyar-zsidó kapcsolatokat rombolja ez a mocskos metélt, mert ezzel leginkább a normális és valóban magyar zsidókat sodorja veszélybe. Pápai a nagykörúti dögkút lakója, ahol a többi mocsok liberális zsidóval együtt mérgezi a közéletet. Ezeket kell a normális zsidókkal együtt eltakarítani az országból, de minimum eltiltani a közélettől és akik gyűlöletbűncselekményeket követnek el folyamatosan a börtönben megrohasztani, mert tavaly óta egyre inkább feszítik a húrt. Persze ez a céljuk, mert kell nekik az ún. “antiszemitizmus”, mint egy falat pászka!

      Kedvelés

  1. Gondolom a palesztin “trianon” is rendben van szerinted. Gondja a te fajtádnak csak a Krím annektálásával van. Kérem Istent, hogy legyen itt valóban egy olyan diktatúra amit ti vizionáltok és ezekért a hazaárulós/vallásgyalázós förmedvényekért börtönben rohadhasson meg a libbant fajtád!

    Kedvelés

  2. Pápai!
    Ez megint nagyon vicces… Megnéztem további parádés alkotásait. Néhány dolog ami feltűnt: Rendkívül “függetlenobjektív”, egyéni, cseppet se egyoldalú, fergetegesen humoros. Talán még annyi, hogy bátran gúnyt űz bármely nemzetből, bármely vallásból, bármely politikai oldalból. Nem sablonos, nem önismétlő… Ön valóban megérdemel minden elismerést! Már másodszor érte el a tizenöt perc hírnevet, ami önnek különösen kijár! Önben egy igazán szabad, önálló.bátor embert látok! Halált megvető, bátor kiállása a Zórbáni diktatúrában legyen példa minden elvtársa számára! Csak így tovább! Várom további remekműveit!
    JA! NEM!

    Kedvelik 1 személy

  3. Megnéztem az itt található összes rajzodat, szerintem semmi pláne nincs bennük.
    Igazából egy darab IGAZÁN vicces rajzot nem találtam. Nincs.
    Szerintem egyáltalán nem vagy tehetséges.
    Nagyon nyögvenyelős az egész, ráadásul témaválasztásaid egyenesen visszataszítóak.
    Előbb vagy utóbb minden ilyen jellegű baszakodás megbosszulja magát.

    A Charlie Hebdo nagyon sokat tett azért, ami jelenleg Európában zajlik.

    Kedvelés

    • Te önkéntes mérvadó vagy?…

      Mert az, hogy a műfajhoz nem értesz, az egyértelműen kitűnik a hozzászólásodból.
      Pont, hogy aktuálisak, találóak, és lényeglátóak a rajzai!
      A témaválasztását “visszataszítónak” ítélni pedig azt jelzi, hogy elvakult vagy.
      Továbbá, az utolsó mondataidban még fenyegetés is rejlik.:-(
      Azt hiszed (te is) hogy a jogos kritikát erő használatával kell elhalgattatni?…
      Pedig nem! Sokkal jobb (lenne) nem adni rá okot!

      Kedvelés

Hozzászólás