Krónikus” bejegyzéshez ozzászólás

  • A szeretet vallásának jelképe egy keresztre szögelt holttest. Gratulálok. Ezen ugyan mit kellett volna szebben ábrázolni? Na menjen az összes picsogó, hisztiző, képmutató száj-, és kirakatkeresztény oda, ahova gondolom. 😛

   Kedvelés

   • És ezekért is :A FIDESZ bolsi/KISZ titkári frakciója

    Kövér Laca a FIDESZ komcsi a jó komcsi>
    Gajdics Ottó
    Orbán Győző elvtárs MSZMP..pártitkár a gánti bányába, ahol később kapitalista tulaj is lett..Debrecenben nem adható ki, máig államtitoktitok, hogy a több száz vagon burkolatot honnan vették…
    Kövér László –a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)
    >>>
    >>>Járai Zsigmond – MSZMP-tag
    >>>
    >>>Matolcsy György – MSZMP-tag
    >>>
    >>>Martonyi János – MSZMP-tag
    Pintér Sándor – MSZMP-titkár
    >>>
    >>>Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
    >>>Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag

    Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
    >>>
    >>>Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
    >>>
    >>>Fónagy János – MSZMP-tag
    >>>
    >>>Vonza András – MSZMP-tag
    >>>
    >>>Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag
    >>>
    >>>Chikán Attila – MSZMP-tag
    >>>
    >>>Boros Imre – MSZMP-titkár
    >>>
    >>>Turi-Kovács Béla – MSZMP-
    >>>
    >>>Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár
    >>>
    >>>Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag
    >>>
    >>>Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár

    >>>Balogh Gyula – MSZMP-tag
    >>>
    >>>A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:
    >>>
    >>>Orbán Viktor – gimnáziumi KISZ-titkár>>>Varga Mihály – KISZ-titkár
    >>>
    >>>Rogán Antal – KISZ-titkár
    >>>
    >>>Deutsch Tamás – KISZ-titkár

    Érdekes ezért még 30 év óta egyszer sem kértek bocsánatot…a FIDESZ bolsi/KISZ titkári frakció tagjai….: EZT ÜVÖLTÖZTE A MAGYAR PARLAMENTBEN, AHOL PÁR ÉVVEL KÉSŐBB KERESZTÉNYEKNEK MONDTÁK MAGUKAT :
    CSUHÁSOK!
    TÉRTRE!
    IMÁHOZ!
    Énekeljük el a himnuszt!
    Jézus Krisztus nevében taps! ( ezt egy kis, aljas féreg ordítozta, valami Orbán g.)
    .
    KIK VOLTAK ?
    AZ MDF?
    NEM!
    AZ MSZP?
    NEM!
    AZ SZDSZ?
    NEM! CSAK A FIDESZ!!!!

    1990.06.04.-én pedig ez történt .
    >>>>.
    >>>>”ELNÖK: Tisztelt Képviselőtársaim! Több oldalról fordultak hozzám képviselőtársaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselőtársaimat, álljunk fel! (Egyperces néma felállás, a FIDESZ képviselői kivonulnak.) Köszönöm szépen.” – áll a parlamenti jegyzőkönyvben.

    Így azután a fijug nem járhattak hittanra ☹ elküldtem nekik. A győri kurvatecének + a VI.-at is..is : VII. Ne lopj!

    Az embernek a munkával szerzett tulajdonhoz, az életét biztosító anyagi javakhoz való jogát szavatolja ez a parancs.

    VIlI. Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!

    Az emberek közti kapcsolatok legfőbb munkálója az emberi beszéd. E nagy adománnyal nem élhetünk vissza, nem használhatjuk mások kárára. A parancs a nyelvvel elkövethető legnagyobb bűnt is jelzi, s általánosságban is elénk állítja az igaz beszédet, mint Istentől szabott kötelességet.

    X. Mások tulajdonát ne kívánd!

    Kedvelés

 1. Húha, toleránsék már megint túltolerálták magukat. Mondjuk, ha a Müller Cecília kép mellé “idős, alapbetegségekkel küszködő személyek haltak csak bele” szövege mellé odakarikatúrálta volna egy képet, melyben pár jól képezett SS harcos néhány túlkoros zsidót rúgdos be az auschwitzi mosakodóba, vajon űberfrankótoleránsék ezt is ugyanolyan jó viccnek találnák, vagy már fröcsögő nyállal és dühtől vegyes gyűlölettel feljelentették volna a karikatúristát minden létező fórumon az ENSZ emberi jogi bizottságától a Strasbourg-i sóhivatalon keresztül az észak-koreai kommunista párt legfelsőbb etikai sortűzbizottságán át a szíriuszi gyíkemberek alkotmánybíróságáig? Akkor valószínűleg már Kuala Lumpurtól Kisbübülhátig minden létező fő-, al-, kisegítő-, főnöki-, beosztott-, és melléktoleráns már görcsökben a földön vergődve követelné a gaz galád akasztanivaló karikatúrista nyolcadíziglen családjának lófarokra kötését, és csak most, csak neki, csak kivételesen a máskor annyira elítélendő halálbüntetést csak neki külön bevezetik…

  Az ilyen rajzok tekintenek be igazán mélyen és hatékonyan abba a pöcegödörbe, amit a balliberális-kultúrálatlantahómarxista, magát értelmiségnek tekintő, életében egy percet nem dogozott, egy sor szőlőt meg nem kapált, egy villanykapcsolót bekötni nem tudó munkakerülő megélhetési rettegők lelkivilágában van.

  Ne aggódj, pápai gabika, jön még kutyára kamion.

  Kedvelés

  • Egészen komolyan kérdem: ki nem szarja le magasan a legmagasabb trambulinról, hogy éppen min sértődik meg valami álkeresztény megmondó? Hogy ma éppen ki és mit tart sértőnek? Én is elkezdhetnék itt polemizálni, hogy miféle vallás az, aminek a szent jelképe egy rettenetes ókori kínzó-gyilkolóeszköz, és a testét eszik és vérét isszák egy embernek, ez ennek a vallásnak a szent áldozás gyakorlata? De lényegtelen. Aki hinni akar ilyesmiben vagy bármi másban, az az ő dolga, ahogy természetesen az se érdekel, ha valamin megsértődik. Halállal fenyegetőzni, na az viszont olyan dzsihádos, szóval akkor döntsük el, minek a nevében támadnak fel éppen a gyilkos ösztönei valami kóbor hülyének?

   Kedvelés

   • Ezzel mindent elmondtál kiskakas? Vagy van még benned valami? Azt, hogy ki az álkeresztény/keresztény te döntöd el? Takarodj vissza a szemétdombodra! Írj már kérlek valami hasonlót, egyéb vallásokról is! Ahogy pápai haverod is skiccelhetne valami bátrabbat, amiben több a kockázat. De ez nem lenne pc ugye?

    Kedvelés

 2. Kedves Kispáp!

  Mi egyszer osztálytársak voltunk, jó barátok.
  Most, hogy öregszem, gondoltam arra, hogy Ditke osztály még összejöhetne. Megbeszélni, mivé is lettünk.
  Elvetted a kedvem. Már múltkor is azzal a karikatúráddal, ahol Emesét baszta a Turul, ha jól emlékszem. De most végképp.
  Hova a picsába jutottál te? A Sziget utcai suliban nem volt se zsidózás, se keresztényezés. Honnan szedted össze ezeket a más emberek létezésének kultúrájának alapjait kétségbe vonó gonosz, náci eszméket? Amikor egy tehetséges művésznek százszoros a felelőssége az eszméiért.

  Kezdjek el zsidózni? A fenét! Nem tudok mást mondani, szégyeld magad, menj a büdös fenébe!

  Kugli

  Kedvelés

  • Ha jól emlékszem, pár éve szintén ugyanennek a hithű társaságnak néhány “jeles” francia képviselője Allah vagy talán Mohamed felhasználásával készített karikatúrát. Mi is lett belőle? A másik hithű társaság néhány felb…osszantott híve egy kicsit rendet vágott a szerkesztőség ugyanilyen gyalázkodó szarházija közt. Kezdem érteni, miért tették, és kezdek szimpatizálni a megoldási módszereik némelyikével.

   Kedvelés

   • Kedves Istenostora!
    (Tudja, hogy a pogány Attilát hívták így?)
    Fájdalom, nem emlékszik jól. A Charlie Hebdo elleni merénylet egy sajnálatos módon megnyert per miatti elkeseredés következménye, amely per nem a lap (amúgy irigylésreméltón szabad) karikaturistái, hanem a dán karikatúrák utánközlése ellen indult. Az egész civilizált Európa (és Orbán Viktor) az áldozatokkal volt szolidáris. Ön ebben úgy látszik szemben áll velü(n)k.

    Kedvelik 2 ember

   • Válasz Pápainak! Az “irigylésreméltón szabad” karcsiéktól nem egy kollégát küldtek el, mert nem pc. Ha Önnek ez a szabadság, hát…
    Kérem, tegye meg, hogy leírja: Önt ki és mikor akadályozta a szabadságában? Amennyiben a többségnek megfelel ez a “rettenetes diktatúra”, de Önnek nem, mi a teendő? Önt most beperelik, Ön is beperelhet bárkit. Ha Ön beperel engem, az nem jelenti azt, hogy nem vagyok szabad. Karcsiékat is számtalanszor perelték, buktak is jónéhányszor, de nem visítottak a “szaltószabadságért”. Valaki a Népszavánál – gondolom -jóváhagyja művei megjelenését. Ő akkor a felelős szerkesztő vagy cenzor? Korábban felvetettem néhány témát, gondolja át, megrajzolná-e épp lélekkel bármelyiket? Átmenne bármelyik a felelős szerkesztőn? Kérem, válaszoljon magának őszintén!

    Kedvelés

 3. Nem állítom, hogy nem láttam még viccesebb karikatúrát, de a mocsárból felfreccsenő hörgéstől felfordul a gyomrom.
  Jönnek a dúlt-keblű mélykeresztények megint, jönnek a szarból…
  Érdekes módon a többségük 30-35 éve még párttag volt.

  Kedvelik 2 ember

 4. A keddi rajzomra, amit itt már hétfőn kitettem, meglepően sokan felkapták a fejüket. A személyemet érintő véleményekkel nem foglalkoznék, de mivel a kormánysajtó (oximoron!) egyetlen munkása sem mert lemaradni a lincselésről, magyarázattal tartozom.
  Nézzük hát, mi van a képen: A képen Müller Cecília közszereplő és egy feszület látható (tehát nem az élő Jézus, hanem egy őt ábrázoló szobor). A rajznak EGY megszólalója van, a tisztifőorvos, aki, ahogy minden eddigi halálesetet, Jézusét is valamilyen alapbetegségre vezeti vissza (ennek voltak kegyeleti, személyiségi jogot sértő példái, diplomata alkoholizmusa, fiatal nő túlsúlya, hogy a kórházi ápoló tragédiájáról ne is beszéljünk). A rajz tehát nem mond semmi olyat Jézusról (és ő sem mond vagy tesz semmi olyat), ami kínos, megalázó lenne számára vagy a hívei számára, ami blaszfémikus lehet. A rajz Müller Cecíliáról mond kritikát. Ez persze nem jelenti feltétlen, hogy nekem van igazam, nevem ellenére nem hiszek a pápai tévedhetetlenségben, de ebben az esetben nem a keresztényektől, hanem Müller Cecíliától kell bocsánatot kérnem.
  A 888, Vadhajtások, Magyar Nemzet és – Hírlap… az egész habonymédia, blogok és Fb-csoportok, ismerős és ismeretlen kommentelőhegyek. A Vasárnap petíciót indított, a Mindenszó feljelent, a Kötőszó-blog és az Amerikai Népszava meg megvéd. (Kíváncsi leszek a “baráti” médiára, bár a Pesti Srácok olyan szépen emlékezik meg rólam és “szellemi elődeimről”, hogy megfordítja a mondást (Akinek ilyen barátai vannak, nincsen szüksége ellenségre): Akinek ilyen ellensége van, nincsen szüksége barátokra. Köszönöm!

  Volna itt azonban egy Cecília asszonynak is kedvező, mélyebb értelme a rajznak: Jézus javíthatatlan megváltó (volt), amely vállalt halálához vezetett. Ez a megváltás hívők milliárdjait tette követőjévé, tehát függőséget okozott. Melyik igaz keresztény tagadná meg (kakasszóra), hogy szenvedélyes Jézus-függő? Így már szent a béke?

  Kedvelik 2 ember

  • Kedves Pápai Gábor!
   Hasonló témában szeretném látni alkotásait, amin doktor mengele magyarázza Mózes előtt a cyklon B hatásait, illetve, Muhammad ibn Zakarijja r-Rázi ecseteli Mohamed jelenlétében, az alkohol és a sertéshús hatásait!
   Elképzelhető, hogy ezt nem meri megtenni! Esetleg az egyik a megélhetését, a másik netán az életét is veszélyezteti? Hát legyen bátor!
   Vagy csak a keresztényeken mer gúnyolódni? Tudja, hogy Ők soha nem ütnek vissza?
   Jó egészséget kívánok Önnek, lelkiekben is!
   Cowalsky

   Kedvelés

  • Nem látni a római katona szúrta sebet, a kereszten éppen agonizáló Krisztust ábrázoltad Müllerrel.
   Én kellően antiklerikális személy vagyok, és abszolút híve a szabad önkifejezésnek, és persze, akiknek sértetted az érzékenységét, azoknak is lehetőségük van, hogy kommentálják a művedet.
   Az erőszak elfogadhatatlan, jogellenes.

   Személyes véleményem a rajzodról, hogy sekély e kéj, nem szórakoztat, nem tanít. Egyébként gyávaság a halott oroszlánt rugdosni.
   Az iszlám mélyen ellensége (a fasisztákhoz vagy a kommunistákhoz hasonlóan) a klasszikus értelemben vett liberális értékeknek, humorizálj velük, rajzolj le egy halálra baszott kecskét!

   Kedvelés

  • Kérdés már csak az, ez a rajz megszületett volna-e, ha Müller Cecíliáról nem lenne köztudott,, hogy keresztény. Nyilván nem. Innen nézve pedig ez az ő vallási meggyőződésemből űz gúnyt.

   Kedvelés

 5. Ha Allahot jelenitetted volna ilymodon meg csak erintolegesen is Muller Ceciliaval kritikusan >>UGY HAVER MAR NEM ELNEL !! A zakkant buksid mar nem lenne a testeddel kapcsolatba. Jezus hivei ha nem tapasztaltad volna meg.masak. Toluk esetleg csak megvetest kapsz. Muveszeted tardsd ,eg magadnak.

  Kedvelés

  • Kedves Marian! Nem vehető egy kalap alá Allah és Jézus ábrázolása. Az iszlám vallásban tiltott az istenábrázolás, a kereszténységben viszont nem, példa erre számtalan feszület, vallási tárgyú festmény és szobor. Szerintem ebben a karikatúrában semmi sértő nincs, Jézust ábrázolja a kereszten, nem is értem mi az oka a felháborodásnak.

   Kedvelés

 6. Öröm látni a sok K & H keresztény felbukkanását, akik “hitüket” meghazudtolva öklendeznek. Nem az a szánalomraméltó, aki egy padon tengeti az életét, hanem az, akiből a humor szikrája is hiányzik.

  Kedvelés

 7. Láttam a karikatúrát, olvastam a szerző mosakodását. Egy jó tanácsot szeretnék adni: bár minden kimagyarázható, vannak dolgok amik megmagyarázhatatlanok. Az Ön által elkövetett becstelenség ilyen. Kár a magyarázkodás, ennyire futotta, az Ön tehetség(tehetségtelenség)éből. Szégyellje magát, ha értelmezni és érteni képes ezt a szót!

  Kedvelés

 8. 50+ éve vagyok Népszava olvasó. A printed változatot kedvelem, benne a karikatúrával.
  Változó érthetőségű és változó minőségű rajzok. De mindegyik vállalható.
  Úgy gondolhatnám, hogy NE hergeljük a mostani vezetést, DE szólnunk kell, nem hagyhatjuk magunkba fojtani a szót. Úgy gondolom ez is erről szól. Ne ők tematizáljanak.
  Eztán is Népszava olvasó maradok.

  Kedvelés

 9. Deklaráltad korábban a Turullal, hogy rühelled a magyarokat.
  Deklaráltad most Krisztussal, hogy rühelled a keresztényeket.
  Ha ennyire utálsz ebben az országban, ezek között az emberek közt élni, minek vagy még itt?
  Én sosem maradtam olyan közösségben, melynek tagjait nem bírtam elviselni.
  Rengeteg hely van a világon, ahol zsidók élnek, keress egy szimpatikus helyet és élj boldogabban, mint ahogy itt tudsz élni. Csak ez az egy életed van. Ne baszd el a gyűlölettel.

  Kedvelés

 10. Annyian belerúgtak már a rajzodba, hogy ide kell írjam: nekem tetszett a karikatúrád. A fekete humornak is megvan a maga varázsa, és nem hiszem, hogy Jézusnak, akit az emberiség megalázott, megkínzott és végül meggyilkolt bármiféle fejfájást okozna a műved. Itt csak a zakkant álkeresztények verik a nyálukat fröcsögve, hogy önmaguknak bizonyítsák: ők mennyire naaagyon igazhitűek. Szerintem a valóban hitben élő ember, ha esetleg kétségei támadnak, akkor maximum elmond érted egy imát.

  Kedvelés

 11. Ostoba muszlim terror igazolja az ostoba keresztény terrort ?
  Istennel lehet viccelni? IGEN!
  Persze nem minden vicc vicces, Ez simán szellemes!
  Ha lehet istent hinni, talán még tagadni is lehet!!
  Isten maga a blaszfémia. Sok haszna még nem volt.!
  Két ezer évig a nevében ölték halomra vica-verszta (vallásokon belül is) az embereket!
  Az utóbbi 150 év-ben a nacionalizmus és az internacionalizmus vette át ezt a fennkölt szerepet.
  Gratula!

  Kedvelés

  • A halálozási felsorolás a jelenlegi formájában abszurd és gusztustalan!
   Halott emberek személyes és nem publikus alap betegségeinek felsorolása ,
   ennek nem érzékelése elkeserítő!
   A kar.túra egy szellemes többértelműség…. nem tudom hogy vicces-e de sajnos szomorúan igaz. Minden emberi halottnak van méltósága, mint a keresztre feszítettnek !
   Nem elvitatva a főnök asszony ember feletti munkáját! (szakmai hibái sejthetően másé)

   Más
   Istennek humora, vagy-csak önérzete van?
   …neme? identitása? nemzetisége? pártállása? ne adj isten…vallása? Bocsánat!
   Nem hiszem hogy sértődékeny.
   Van keresztény v. muszlim humor? …..zsidó van, meg persze székely.
   Ismerős? Lehetséges Isten lefesteni? vagy lehet viccelni Istennel?
   vallással,Hazával, Himnusszal, Szentkoronával, Lobogóval, Turullal, Emsével,
   Magyarral-focistával ? vagy csak skóttal, románnal, cigánnyal, arabbal, buzival, anyóssal? ,…… emberrel és fiával?
   pl. megvan?
   Jézus Jamaicán, ballag az út szélén…….
   Vagy a határeset akváriumos vicc….
   Majom a kereszten…(ez egy mű) Krisztus, gyilkosok v Barabás lehet csak kereszten?
   Jézus feltámadásakor templomi márvány szobra (Michelangelo)
   totál meztelen és bizony lóg a pöcse, neki is van! Ez tiszteletlen v. illetlen?
   Isten vidám is, ember is nem-csak aggodalmaskodó mikulás.
   Istent és vallásait megvédeni?….ez mán vicces és korlátolt is.
   A keresztény a más vallás hívőt, istentagadót vagy a humorkodót utálja jobban? és Jézus?
   Nyilván szereti mind. Jé!!
   Óvakodjunk az önhittségtől kérem!

   Tapossatok az istenhazacsalád tréfagyáros bűnös gyengéjébe, és könyörgöm “vicceskedjetek”!
   Szatíra a mindenit !! Jah, … az ÍGY VAN és kész, az nem játszik!
   Csak a humor legyen gyilkos!
   Kevésbé árt, még ha néha tiszteletlen is. Sokszor meg is érdemeljük.
   Önkritika, azt Jézus is komálja!!
   Menni fog? ………….vagy a ótvar cudar jelzők, nemtelen faji, identitás, istenhit béli fenyegetés vallásosabb?

   Kedvelés

 12. Én szellemesnek találtam, nekem inkább szóviccnek tűnt, némi gúnnyal azon pártállami igyekezet felé, amely tömegeket megtévesztve hősies harcnak próbálja beállítani az erősen megkésett és fapados, szűkmarkú, militáris válságkezelést.

  Kedvelés

 13. Nem vagyok jártas a közösségi médiában, de ennek a pöcegödörnek sikerült átvinnie az ingerküszöbömet. Több komment után valahogy olvastam az ö magyarázkodását is . Semmivel sem jobb a magyarázkodás mint a “karikatúra”. Érthetetlen, értelmezhetetlen , gyalázatos , sajnálatos.
  Ezt a rajzolgató “embert” én nem tekintem magyarnak , szégyellje magát . Remélem, hogy a sors megkimél attól, hogy személyesen találkozzak vele valaha.
  Vástyán Attila dr

  Kedvelés

 14. Pá-pá, Pápai!
  Döglött disznó a legjobb disznó.
  ( régi dakota mondás…Ja , bocsi, épp fordítva… – a hozzád hasonlók jóvoltából.)
  .
  Hahó, ÁNTSZ!
  DANGER IN HUNGARY!
  HELP US!!!!
  “Dr. Kotááász! …Dr. Kotász! Jöjjön már!”

  Vagy egy másik klasszikus:
  ” Hátravinni , agyonlőni! Amúgy meg tüzet kérek mert elaludt a cigim!”
  ( idézet …
  ÜberSpilelberg und Schindler by holovúd ))))

  Ez itt kérem szépen a Pápai-pestis.
  Az igazi VÍRUS!

  Dr.Böllééér!!
  Jöjjön már, ismét dolga akadt.

  Ugyan emberi fogyasztásra alkalmatlan mert mérgező – de kóbor kutyáknak épp megfelel .
  Pá-pá-pápai!

  Kedvelés

 15. Cili néninek és az Ön által szobornak titulált feszületnek a bőrszíne azonos, ergo nagyon is élő
  személyesítésről van itt szó, így különösen szánalmas ha utólag magyarázkodni kényszerül.
  /papaigabor , április 30, 2020 at 10:44 /

  Az iskolai szöveggyűjteményben sem mondják el általában a költők, hogy mit értsünk az írásaik alatt,
  mentségükre legyen mondva, ők már legalább nem élnek.

  Következő témának javaslok kórházi ágyon haldokló öregeket, éhező gyerekeket, vagy szimpla állatkínzást, de ha igazán bevállalós, dávid csillaggal surikenező nindzsákról is alkothat.

  Pro tipp: Mohamed a Röszkei határátkelőnél. Idióta.

  Kedvelés

 16. Milyen érdekes..
  Amikor annak idején Mohamed prófétát karikírozták, a nagy keresztények ennek helyességét a szólásszabadsággal legalizálták.
  A nagy keresztények most nem legyintenek oly megengedően. Ez a rajz fáj a lelküknek. Amaz bezzeg nem fájt nekik.

  Kedvelés

 17. A PERNEK IS ÁLLOK ELÉBE. NEM VAGYOK JOGÁSZ, DE ABBÓL, AMIT EDDIG A MEGÍGÉRT FELJELENTÉSRŐL TUDNI LEHET, NEM HISZEM, HOGY MEGÁLL A BÍRÓSÁG ELŐTT MÉG A MAI, NEM ÉPPEN IDEÁLIS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SEM”

  Allah ábrázolását tiltja az iszlám, az lenne ám a virtus ha velük is így szórakoznál szarházi! Tudod, Charlie Hebdo…. te is megérdemelnéd.

  Kedvelés

 18. „Volt már ilyen – mondta a Media1-nek szombaton Pápai Gábor –, nem érzem úgy, hogy félnem kellene attól, hogy valóban megkeresnek, és tettleg bántalmaznak. A felhergelt közönség megelégszik azzal, hogy dühét szóban kiadja.”
  PápaiGeci

  Ne legyél ebben olyan biztos…
  Te szar…

  Kedvelés

 19. Sok népszavás szarszagú zsidó geci.

  Ezt moderáld, szaros seggű, mosakodni nem képes zsidó geci, az anyád rohadt volna el, amikor a világra szart.

  Kedvelés

 20. Ez egy szenvedő ember, akinek az ábrázolása semmilyen kontextusban nem ildomos. Más kérdés, hogy mégis úton-útfélen megtalálni. Jézus csak egy ember volt, akiből a babonás ókori népek csináltak istent.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s