A börtönévek duplán számítanak

Ha csak nem szakad le az ég, március 6-án Geréb Ágnes börtönbe megy.

Bár kevesen tudják, miről határozott ez a mostani, legsúlyosabb ítélet, a széltében olvasható vélemények azt mutatják, addig nem lesz béke, amíg az “ellenzők” nem látják őt rács mögött. Nem bízom semmiben, főleg nem abban, hogy Áder János érdemben beavatkozna. Keserű vigasz, hogy Geréb Ágnes műve már nélküle is fennmarad (mikor megindították ellene a hajtóvadászatot, még simán bukott volna vele az egész mozgalom). Nem tehetünk mást, minthogy megvárjuk, míg kiengedik, és akkor majd a mainál is vékonyabb ujjával hosszan elmutat a felelősök felé.
Én ott leszek.2018.01.11

De miért sóvárogják annyian a szigorú megtorlást?

Az otthonszülésben az “ügy ura” az anya. Ő tudja megmondani, hogy hol érzi biztonságban magát. És főleg kivel! Persze, vissza lehet utasítani a tervezett szülés kísérését, sőt, az esetek meghatározható részében kell is. De, ha egy bábát, akire egy rendszer vadászik, szüléshez hívnak, s nem megy, akkor meg segítségnyújtás-elmulasztás lesz a bűne. A kórház sokkal biztonságosabb hely. A szülészeknek mindenképp. Geréb Ágnest korábban is többször perbe fogták. A mostani ítélet sem az utolsó, még további perek várják. És hiába derül ki pl. jegyzőkönyvhamisítás, Magyarországon az ügyészek váderedményessége jobb, mint az élveszületés statisztikája.

Én nem azt állítom, hogy Geréb Ágnes hibátlan. Azt állítom, hogy bűntelen.

A börtönévek duplán számítanak” bejegyzéshez ozzászólás

 1. A bűne megbocsáthatatlan! Beleköpött a fehérköpenyes istenek biznicébe!
  Hát hová lesz így a világ? A végén megérjük, hogy a Főorvos Úr csak évente kétszer tud autót cserélni és Rolls v. Bentley helyett be kell érnie egy szaros Mercivel!

  Kedvelés

 2. Nem bántanám az orvosokat. Legtöbbjük csodálatos ember, bátran bíznám a szeretteim életét rájuk. Ők is egy foglyul ejtett csoport, akik külön-külön Jézust kiáltanak, csak együtt hallatszik Barabásnak 😦

  Kedvelés

 3. Nem és nem! Én nem akarok belemenni semmilyen számháborúba. Ági nem a többi szülészhez KÉPEST bűntelen. A be(nem)számítást a legcinikusabban hagyták figyelmen kívül akkor, amikor azzal utasították el, h más cselekménnyel kapcsolatban szabták ki azt. Egyrészt, mert a miatt nem kellett ezekben az ügyekben, másrészt, ha azokban az ügyekben nem állt meg a vád, akkor a kapcsolódó kényszerintézkedések miatt az állam tartozik neki, de, mint írtam nincsenek illúzióim.

  Kedvelés

 4. Visszajelzés: Kegyelem | apápai

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s