Kutyapárti

Legyen béke, szeretet, egyetértés meg minden!

(A kutyapárt táborában jártam, és lépcsőházi slágfertigként csak így, utólag raktam össze építő javaslataimat)

Adjunk el nagyon sok pénzért fadetektoros beléptetőkapukat a BKV-nak, hogy kiszűrhessék a fakockákat!

A műugrótorony tanulságain okulva, csak akkor tudunk eleget lopni, ha nem ruházunk be fölöslegesen: Deutsch beléptetőkapuit kell kibérelni. A beszerelt detektort olyan érzékenyre állítjuk, hogy minden áthaladáskor beriasszon. Így már mindenkit megmotozhatnának a biztonságiak.

Az látható, hogy csak populista ígéretekkel nem lehet választást nyerni, ezért a hagyományos (örök élet, ingyen sör) vállalások mellé a demográfiai katasztrófát és az általános frusztrációt megszüntetendő, el kell indítani a “Két farkat minden magyarnak” – programot. Ezt szervklónozással fogjuk megvalósítani, jótékony hatásai azonnal megjelennének az olyan hagyományosan stresszes közegben, mint pl. a közlekedés. A lelazult vezetők az előzékenységet ujjukból V betűt formálva köszönhetnék meg, amely immáron nem a mások felett aratott győzelem, hanem a két farok egyezményes jele volna. (Az egy ujj bemutatását nem kell magyaráznom.)

A politikusokkal kicsit nehezebb a helyzet, őket a lineáris gondolkodás (csak úgy lehetséges bármi, ha mindenki én mögém áll be) meghaladásával lehetne pacifikálni. Bánjunk velük türelmesen! Állítsuk őket körkörös alakzatba, arccal kifelé, így mindegyik érezheti, hogy ő van legelöl.2017.07.31

Azt tehát már tudjuk, hogy mi lesz. A kérdés csak az, hogy addig mi lesz, mert van itt még egy kis probléma:  NEM MI VAGYUNK HATALMON!

Folyt köv.

(Programom második részében leírom, hogyan kell választást nyerni)

 

 

Kutyapárti” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s