Sorosvilág Magyarországon

Ómolnár Habony lapja gyorsan reagált a manchesteri tragédiára, Manchesteregy nagy, kivágott Sorost montírozott a sebesült gyerekek elé, nekiszegezve a kérdést: 1 millió migráns évente?

Repedezik a pacifizmusom. Ez az a momentum, amikor bennem is felötlik: Nem kéne ide bemenni?2017.05.20

De miért licitálnak ezek az agitproposok a közutálatra? Kinek jó ez? Az ember azt hinné, a protekcionizmus a verseny kizárását hozza.  A versenyt azonban még mindig nem tudták megszüntetni, akár a gravitációt, csak eltorzították. Amíg a javak nem haladják meg a szükségleteket, a munkaerő tülekedni kénytelen, és, ha látja, hogy a tulajdonos a vérvádért dobja a jutalomfalatot, ebben verseng.

Soros hálistennek láthatóan ereje teljében, az atombombát élesítő EP-szavazás előtt tárgyalt Brüsszelben, de, ha akkora zombi lenne, mint Brezsnyev az utolsó díszszemlén, akkor is pártunk és kormányunk legfőbb ellensége lenne. Sőt, ha elhunyna, akkor is. A sorosozáshoz nincs is szükség Sorosra.

Soros most Trump, idő előtti távozására fogad. És egyfolytában nyer! Többet keres Mészáros Lőrincnél. Tudom, nincs akkora pénz az egész BUXban, de nem shortolná Orbánt is? Csak úgy, az íze kedvéért. Ahogy a nagyanyám mondta, Kleine Fische, gute halászlé.

2017.05.19

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s