Szex és forradalom

A protekcionisták büntetése, hogy előbb utóbb csak hülyék fogják körülvenni őket. Aki azt hiszi, őt nem érinti a versenykorlátozás, gondoljon bele, mennyivel nagyobb bosszúsággal jár manapság például egy útfelújítás. A NER lassacskán kitermeli az orbáni pangás hájfejű kádereit minden szinten, a szűkgallérú tömbbizalmikat, az árulkodós kartársnőket, az összeszorított seggű törtetőket.

10293757_10152560760905138_5711811206853018777_o

Túl gyorsan öregedtetek bele ebbe a szerepbe, srácok! Filipposz is táncolt a legyőzött athéniak csontjain, de nem a csata után, hanem húsz évvel később, mégis ettől lett eposzi jelzője a “barbár”. Ahogy ti átalakultatok, az nem hiteles. Azt el tudnám hinni, h ha az ember hiába próbálja a nemzeti együttműködést éveken át megvalósítani, egyre többet enged meg magának a gáncsoskodókkal szemben, de amit látunk, ahhoz hiányzik a hitelesítő idő. Nem mentetek végig a dráma jellemfejlődésének fázisain, hanem másnapra kicseréltek az ufók. Én ezt nektek nem hiszem el. Tessék engem kiröhögni, de még most is azt várom, hogy még egy utolsó, legdurvább próba után, hogy mondjuk azt mondja a Viktor hipnotizőr tekintettel, hogy a szar finom, és hömpölyögni kezd a tömeg a latrinák felé, csak utánuk kiabál, hogy álljatok már meg, hé, csak vicceltem! Csak fogadtam a Kis Jánossal, hogy meg tudom ma is csinálni az “Oly korban”-t. Én nyertem!

A gyerekeitek a ti pénzeteken tanulnak, de bennünket akarnak követni. És a szexről is szól a forradalom. Kőszegnél vettünk föl a minap két, a mostani tüntetésekre mozgósító filmecskét (egykori legnagyobb házibulik helyszínén) közben mesélte, hogy órákat cenzúrázott ki portréfilmjéből a köztévé, de benne maradt a könyv a feje mellett, melynek öles betűkkel hirdette a gerince: Gruppensex. Én hozzátettem, hogy a demokratikus ellenzékben szenvedélyesen képviselték a baloldali eszmét, hogy a kispolgári mindenféle kisajátító, tiltó renddel szemben a szexben is föl kéne szabadulni már! Szabadnak lenni szexi.

szex

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s