Ez a mese is hogy megváltozott! (18+ tartalom)

Prológ

1992-ben kóstoltam először tengert. A Márványi begyömöszölt a Kadettjébe, és ledöngettünk az Isztriára. A kazettás mjúzikcenterből Hobó szólt, én Deákbillt meghazudtoló regiszterekben sikítottam: “Megyek le délnek, meglépek délnek, meg én, meg én…” Rovinjban, a Monsenában táboroztunk le, Ági kedvenc nudista kempingjében. A naturistákat egyből a szívembe zártam, valahogy figyelmesebbek, kulturáltabbak (FKK, értitek!), szépen bánnak a gyerekeikkel, nem ülnek csupasz seggel a műanyagszékre. Én kiskamasz korom óta aktok közt mozogtam, nem volt nehéz megszokni.

Lóg

Idén nyáron Ági halálának estéjén Szentbékkállára, az üres sírjához, szeptember elején a Monsenába mentünk. Ott szórtuk a tengerbe épp tizenegy éve, ahogy kérte. Ma az egykori kemping helyén szolid, fürdőruhás üdülő, a naturisták kilométerekkel kijjebb kaptak helyet. A kettő közt senkiföldje. Lementünk megkeresni a régi sziklákat, ahol most is sokan nudiznak. Szeptember ellenére zsúfolásig volt, hát mentünk tovább, egyre kijjebb.

Az már korábban föltűnt, hogy a naturisták is változnak, előbb a nők dobták el a fanit, majd a hím tagok is kezdtek szőrtelenedni. Ahogy távolodtunk, egyre kevesebb volt a nő, s mire elég ritkásnak éreztük a partot, szinte csak öregurak lézengtek. Nem fürdőztek, nem napoztak, csak szökelltek kőről kőre, és mind a csupasz farkát morzsolgatta. Ha letelepedtünk, egyből fölénk tornyosult valamelyik, és Borit bámulta. Én próbáltam jó képet vágni a dologhoz, gondolván, hogy egész évben a gatyában fülledt neki, hát most a kezével is szokja a szabadságot. Azt is a mentségükre írtam, hogy Bori annyira gyönyörű, felöltözve sem tudja az ember levenni róla a tekintetét. S bár először volt nudisták között, mégis előbb esett le neki, hogy itt valami nem stimmel. Én az ártatlanság vélelme alapján vitattam ezt, de amikor egy nagyhasú bácsi közvetlen elénk egy kőre terítette törölközőjét, és ráülve sebesen rázni kezdte epilált faszát, föladtam.  Ekkor mutatott rá Boriskám, hogy tőlünk jobbra szopnak, mögöttünk egy néni kap intim masszázst, előttünk a sekély vízben pedig igencsak basznak. Beláttam, hogy vissza kell vonulnunk. Néhány méterrel kijjebb telepedtünk le újra, ahol érvényesnek látszott a naturisták íratlan kódexe: “Leben, und lébenhagyni”. Én meg, mint öreg farkas (pardon) azt mormoltam magam elé, hogy “Ez a mese is hogy megváltozott!”.

Azóta Rovinj képét is máshogy látom:

 

rovinj

Ez a mese is hogy megváltozott! (18+ tartalom)” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Így jár(hat) az, aki NEM NUDISTRANDRA megy. Mármint rendes, szabályokkal élő helyre. Rovinjban a Punta Križa (a leírást olvasva gondolom, oda tévedtetek) egy hírhedt hely és ennek a nudizmushoz/naturizmushoz semmi köze. Csinálja, aki akarja, meg menjen közéjük, akinek ez kell… Rovinj környékén van még öt hivatalos nudi, ami nem ilyen. Meg van Magyarországon is egy csomó jó hely… http://www.navke.hu http://www.namasz.hu

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s